CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Tuesday, March 23, 2010

Rendahnya diri..

Aisehh..kali ini. Insan bernama Starsyeea dengan bersemangat dan penuh iltizam memberi award kat blog saya nieh. Hmm, tak layak pon nak terima (ayat sedey)..apa-apa pun,deep from my heart, nak ucap tq la bebanyak2 sebab may be award ni untuk lebih memberi semangat kepada saya untuk terus menaip. Sekaligus memperbanyakkan entri yang sememangnya kurang teramat-amat... Tima kasih bebanyak-banyak yer Starsyeea!! (mcm nk jer gtau nm org nieh..hehehe)

Ntahla, tak pandai sangat bab2 camgini..sebab fes award (ala-ala tulisan Starsyeea *ngee*) dorang ada letakkan syarat cam kat bawah:

rulesnye as stated below....

1- Thank & link the person that gave you the award.
Done!!

2- Pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.

haaa..ni dia blogger yang bertuah!!

# K.Lina
# Yasmira

3- Contact said blogs and let them know they've won the award.

4- State 7 thing about yourself.

Ohohoho banyaknya nak kena gtau..tak menarik sangat pun..pepun layan jer la eh..
*student tahun 3 kat UM..Insyaallah..xlama dah nak grad nieh..
*addicted to Science's Journal..
*loves in taking photos..
*dah 16 taun blajaq English, tapi tak pandai2..ntahla (T_T)
*my face shows thousand feeling wahahaha
*nak jadi IBU kepada sebuah rumah Impian..doakan!!
*1 team bola jaring dah anak-anak sedaraku...

note to Starsyeea : Saya akan 'mencantikkan' blog nie, walaupun kecantikan akan pudar dek masa =). Thanks once again..

:: Aku insan biasa ::

4 comments:

quran.generation said...

Salam.huhu.dah dpt award.kembang semangkok la tu..bukan setakat mangkok sup..tp mangkok tandas..kan..kan..(+_+)

Nur Hidayah Bt Abdullah said...

hhahaha..ayat berbaur kejelesan!! itu adalah hakikat..spatutnya berbangga ng sy nieh =)

starsyeea said...

welkam2, see...senang je pon nk amek award. hikhik...smoge beauty2 selalu gitew...aww. hahaha

Mohd Farid said...

Salam,

Saya lihat award ni di blog Tirana juga.

Apapun, salam ukhuwwah. Jemput baca:

http://www.faridrashidi.com/2010/03/24/jelajah-sinai-menjejaki-uyun-musa-a-s-dan-hamam-firaun-di-pesisir-laut-merah/comment-page-1/#comment-8833